Організаційні підходи до управління капіталом акціонерних підприємств виноробної галузі - Козаченко, Л.А. (Економіка харчової промисловості, 2009)
Розглянуто особливості та запропонована модель управління капіталом виноробних підприємств акціонерної форми господарювання. In the article the characteristics and model of wine making corporate enterprises capital management are considered.