Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств - Агеєва, І.М.; Мілєва, М.Д. (Економіка харчової промисловості, 2009)
Досліджено поняття «стратегічне планування», стратегічний розвиток підприємств харчової промисловості. Визначено шляхи впровадження стратегічного планування на прикладі підприємств пивоварної галузі харчової промисловості. The strategic planning conception and the strategic development of food enterprises are considered in the article. The ways of strategic planning introduction after the example of breweries are determined.