Оренда майна цілісного майнового комплексу: проблеми бухгалтерського обліку - Ткачук, Г.О. (Економіка харчової промисловості, 2009)
Розглянуто проблеми, пов’язані із бухгалтерським обліком операцій з оренди майна цілісного майнового комплексу. Виділено напрями удосконалення облікової політики орендаря. The accounting problems of transactions with property lease of the integral property complex were considered. The directions for improving of the leaseholder accountant policy were defined.