Пам’яті Петра Якимовича Гавриша - Гейко, А.В. (Археологія, 2018)
25 жовтня 2018 р., у день урочистого святкування 100-річчя історичного факультету Полтавського педагогічного університету
ім. В.Г. Короленка, де Петро Якимович пропрацював 35 років, зупинилося серце невтомного трудівника, талановитого педагога і вченого.