Міжнародна наукова конференція "Палеолітична стоянка Азих в Азербайджані і міграційні процеси", Баку—Габала, 1—5 жовтня 2018 р. - Степанчук, В.М. (Археологія, 2019)
Обговоренню наукових питань, а також презентації матеріалів нещодавно виявленого нижньопалеолітичного місцезнаходження Гараджа було присвячено роботу Міжнародної Наукової конференції «Палеолітична стоянка Азих в Азербайджані і міграційні процеси», що проходила 1—5 жовтня 2018 р. у столиці Азербайджанської Республіки м. Баку та у стародавній столиці Кавказької Албанії м. Габала, розташованому на півночі країни. Науковий форум зібрав близько 40 представників з п’яти країн (Азербайджан, Великобританія, Грузія, Росія, Україна), які представляли різноманітні науково-дослідницькі та освітні організації.