І Всеукраїнський археологічний з’їзд у Ніжині - Кедун, І.; Манігда, О. (Археологія, 2019)
23—25 листопада 2018 р. у Ніжині відбувся
І Всеукраїнський археологічний з’їзд на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Його організаторами виступили:
Інститут археології НАН України, Ніжинський
державний університет імені Миколи Гоголя,
Ніжинська міська рада.