Управління ефективністю інноваційного розвитку як основа забезпечення сталого розвитку регіону - Дорошенко, І.О. (Економіка харчової промисловості, 2009)
Розглянуто проблеми управління ефективністю інноваційного розвитку регіонів країни на сьогодні та можливі шляхи їх вирішення. Зокрема приділено увагу питанню вдосконалення забезпечення державного регулювання інноваційної діяльності та формування її інфраструктури, розробки регіональних інноваційних стратегій розвитку. The innovation development efficacy management problems of country regions for today and possibility ways of their solution have been considered. The attention to improve state regulation guarantee question of innovation activity and forming its infrastructure, to work out innovation development strategies of regions has been spared at this article.