Огляд виробництва зернових в районах Одеської області - Добрянська, Н.А.; Нікіфорчук, А.А. (Економіка харчової промисловості, 2009)
Розглянуто стан виробництва зернових у Одеській області. Проаналізовано основні причини зниження виробництва зерна. Запропоновано шляхи стабілізації зерновиробництва в області. The current state of grain production in Odessa regions is examined. The common decrease causes of grain production were analyzed. The stabilizing ways of grain production at region are proposed.