До ювілею С.С. Березанської (Археологія, 2019)
15 травня відзначила свій ювілей Софія Станіславівна Березанська — доктор історичних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки (1977), провідний фахівець з археології доби бронзи, представник блискучої плеяди українських археологів кінця XX ст.