Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області - Крюкова, І.О. (Економіка харчової промисловості, 2010)
В статті розглянуто сучасний рівень розвитку сировинної бази переробних підприємств Одеської області та обсяги промислової переробки сільськогосподарської продукції. Визначено основні проблемні аспекти, які стримують ефективний розвиток галузі харчової промисловості регіону. The development state of the food industrial enterprises’ raw materials base and a size of processing industry in Odessa region are examined in this article. The main problems of the effective food-industry development depressant have been determined here.