Пам’яті Вадима Олександровича Кутайсова (Археологія, 2019)
17 травня 2019 р. відійшов у вічність доктор історичних наук Вадим Олександрович Кутайсов, провідний науковий співробітник відділу античної археології Інституту археології НАН України та Кримської філії Інституту археології НАН України.