Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах - Агеєва, І.М.; Мілєва, М.Д. (Економіка харчової промисловості, 2010)
В статті визначені недоліки стратегічного планування на харчових підприємствах. Досліджені негативні і позитивні фактори стратегічного розвитку пивоварних підприємств. Визначені напрями адаптації вітчизняних підприємств до сучасних умов. The lacks of food enterprises strategic planning are determined in the article. The negative and positive factors of breweries’ strategic development are investigated. The directions of domestic enterprises’ adaptation to the modern terms are determined.