Сучасні концепції управління якістю продукції - Тарасова, О.В.; Левицька, О.В. (Економіка харчової промисловості, 2010)
У статті розглянуто питання управління якістю продукції як одного із засобів забезпечення конкурентоспроможності підприємства, приділено увагу сертифікації продукції та сучасній концепції менеджменту (TQM). A questions of quality management as one of the ensuring competitiveness means are considered and the certification of products and the modern concept of management (TQM) have been attend in the article. Key words: quality, quality management, certification, total quality management.