До ювілею Світлани Сергіївни Бессонової (Археологія, 2013)
Цей рік — ювілейний для Світлани Сергіївни Бессонової — відомого скіфознавця, кандидата історичних наук, старшого наукового співробітника Відділу археології раннього залізного віку Інституту археології НАН України.