До 60-річчя Олександра Миколайовича Дзиговського (Археологія, 2013)
15 лютого 2013 р. виповнюється 60 років від
дня народження доктора історичних наук, професора Одеського національного університету ім. І. Мечникова Олександра Миколайовича Дзиговського.