До 70-річчя Бориса Вікторовича Магомедова - Діденко, С.В. (Археологія, 2019)
Не кожен з нас має щастя святкувати подвійний
ювілей. Але на долю Бориса Вікторовича Магомедова саме таке щастя випало цього року. Ця
чудова людина, друг, колега, наставник, фахівець з археології римського часу та доби Великого переселення народів, видатний дослідник
з європейським ім’ям, доктор історичних наук
цьогоріч святкує і своє 70-річчя, і 50-річчя роботи в Інституті Археології НАН України.