Подвійний ювілей (до 70-річчя Ростислава Всеволодовича Терпиловського) - Синиця, Є.В. (Археологія, 2019)
Ювілеї зазвичай є традиційним приводом для підбиття підсумків, тим більше у випадках, коли йдеться про ювілеї подвійні, як от у випадку Р. В. Терпиловського: 70 років від дня народження та 50 років офіційного наукового досвіду.