Конференція "Етнокультурні процеси на півдні Східної Європи у І тис. н.е." (пам’яті І.С. Винокура). Меджибіж — 2015 - Скиба, А.В.; Петраускас, О.В.; Погорілець, О.Г. (Археологія, 2016)
6—7 жовтня 2015 р. у Державному історикокультурному заповіднику «Межибіж» (смт. Меджибіж, Хмельницької обл.) відбулася міжнародна наукова конференція «Етнокультурні процеси на півдні Східної Європи у І тис. н.е.», присвячена пам’яті видатного археолога Іона Срулевича Винокура. Серед організаторів конференції були Інститут археології НАН України (відділ археології ранніх слов’ян та регіональних польових досліджень), Управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації та Державний історико-культурний заповідник «Межибіж».