Фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК Одеської області - Мішковець, Л.В. (Економіка харчової промисловості, 2010)
В статті розглянуті основні фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК та запропоновані заходи, спрямовані на активізацію цих процесів. There are the main labour potential forming and advance factors of AIC enterprises have been considered and the activating arrangements of these processes have been suggested in this article.