Пам’яті Владислава Миколайовича Гладиліна - Кулаковська, Л.В. (Археологія, 2016)
15 вересня 2015 р. на 80-му році пішов із життя
відомий український учений, один із кращих
фахівців у галузі первісної археології Владислав Миколайович Гладилін.