Літня археологічна школа в Більську - Могилов, О.Д. (Археологія, 2016)
У липні та серпні 2015 р. у с. Більськ Котелевського р-ну Полтавської обл. на грандіозному
Більському городищі скіфської епохи діяла Літня
археологічна школа. Її організаторами виступили Інститут археології НАН України й Історико-культурний заповідник «Більськ», за сприяння
місцевих органів влади та громадськості.