До ювілею Світлани Олександрівни Біляєвої (Археологія, 2016)
28 березня 2016 року свій 70-літній ювілей святкує Світлана Олександрівна Біляєва (Бєляєва) — доктор історичних наук, провідний науковий співробітник відділу давньоруської та середньовічної археології, дослідниця взаємодії слов’янського та тюркського етносів.