До 70-річчя Анатолія Федоровича Гуцала - Могилов, О.Д.; Скорий, С.А. (Археологія, 2016)
Цього року виповнилося 70 років відомому досліднику археології Поділля, доценту
Кам’янець-Подільського національного університету Анатолію Федоровичу Гуцалу