Пам’яті Дмитра Юрійовича Нужного - Ступак, Д.В. (Археологія, 2016)
16 липня 2016 р. передчасно пішов із життя Дмитро Юрійович Нужний — відданий археології дослідник, що все наукове життя (понад 40 років) пропрацював у відділі кам’яного віку Інституту археології НАН України. Колеги та друзі втратили видатного вченого, чудового друга й непересічну особистість, яка завжди була сповнена позитивною енергією, гумором та оптимізмом.