Мiжнародна наукова конференцiя "Вiд палеолiту до козацької України" до 100-рiччя Дмитра Яковича Телегiна (Археологія, 2019)
На відзначення ювілею Д. Я. Телегіна 21—
23 листопада 2019 р. в Києві відбулася Міжнародна наукова конференція «Від палеоліту до
козацької України», ініційована Інститутом
археології НАН України.