Читання пам’яті Ірини Володимирівни Яценко - Скорий, С.А. (Археологія, 2017)
До 95-річчя з дня народження вченого та викладача, у МДУ, на історичному факультеті, на базі кафедри археології, 16—17 грудня 2016 р. відбулась наукова конференція «Читання пам’яті Ірини Володимирівни Яценко». Науковий форум зібрав понад 50 вчених з Росії, України, Казахстану, Придністров’я, Німеччини, Швейцарії і Монако, що представляли відомі наукові інститути, музеї, заповідники та археологічні центри.