Вплив розвитку потенціалу персоналу на інноваційну діяльність підприємства - Козак, К.Б. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розкрито проблеми функціонування системи управління підприємством. Проведено аналіз взаємозв’язку між потенціалом персоналу підприємства та його інноваційним розвитком. Обґрунтовано перспективні напрямки розвитку інноваційної діяльності підприємства. The functional problems of enterprise management system are uncovered in article. There are analyzed the interrelation between personnel potential of enterprise and its innovation development. The perspective directions of enterprise innovation activity development have been grounded.