Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі - Верхівкер, Я.Г.; Дроздова, В.А.; Борісова, М.С. (Економіка харчової промисловості, 2010)
У даній статті досліджено питання стану та тенденції розвитку ринку консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі, виявлено інтереси споживача щодо консервованої продукції, її якості та цінової політики виробників, запропоновані нові види дитячого харчування, обґрунтована необхідність включення закладів освіти до кластеру продуктів дитячого харчування. In this article are investigated questions of the state and progress of tinned food produce for fruit and vegetable source baby food market, professed user’s interests in relation to the canned products, its quality and price policy of producers, offered new types of baby food, grounded necessity of education establishments including to the cluster of baby food stuffs.