Secondary raw materials of radioactive metals - Kolobov, G.A.; Kirichenko, A.G.; Lichkonenko, N.V.; Pavlov, V.V.; Panova, V.O. (Вопросы атомной науки и техники, 2019)
Main kinds of secondary raw materials containing radioactive metals are given. Technologies of reprocessing spent nuclear fuel and certain types of waste of nuclear industry including production of radionuclide molybdenum99 are considered. Наведено основні різновиди вторинної сировини радіоактивних металів. Розглянуто технології переробки відпрацьованого ядерного палива і деяких видів відходів атомного виробництва, включаючи процеси отримання із них радіонукліду молібден-99. Приведены основные виды вторичного сырья радиоактивных металлов. Рассмотрены технологии переработки отработанного ядерного топлива и некоторых видов отходов атомного производства, включая процессы получения из них радионуклида молибден-99.