Адаптація підприємств харчової промисловості до мінливих умов господарювання - Кучеренко, В.Р. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розглянуто зміст реінжинирінгу регіональної економіки як засобу її перебудови і реструктуризації господарської діяльності: системний реінжинирінг, паспортизація регіонів, захисний реінжинирінг, програма реінжинирінгу, мотивація змін та нової організації регіонального господарювання, формування проекту з проведення паспортизації регіону та реструктуризації господарства, ресурси та бюджет проекту. The reengineering content as alteration and restructuring device of food enterprises economic activity is considered: system reengineering, passportization and standardization of enterprises, defending reengineering, the program of reengineering, motivation of changes and new organization of effective management, organization realization of the passportization and standardization enterprises project and restructuring of their activity.