Модель беззбитковості інвестування в м’ясопереробну промисловість - Янковий, В.О. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розглядаються теоретичні та методичні питання застосування виробничої функції Кобба-Дугласа при визначенні зони беззбитковості капітальних вкладень, наводиться приклад практичного впровадження запропонованої моделі, побудованої за даними групи підприємств м'ясопереробної промисловості України. The theoretical and methodical questions of Коbb-Duglas production function application are examined at determination of break-even capital investments area, an example of offered model practical introduction, built from data of Ukrainian meat industry enterprises group is made.