До 70-рiччя Сергiя Анатолiйовича Скорого (Археологія, 2019)
Цього року семидесятиліття святкує знаний скіфознавець, доктор історичних наук,
професор, завідуючий відділом археології
раннього залізного віку Інституту археології НАН України Сергій Анатолійович Скорий.