Пам’ятi Лева Самуїловича Клейна - Пустовалов, С.Ж. (Археологія, 2019)
Світова археологічна, антропологічна та історична науки зазнали важкої втрати. На 93 році
життя 7 листопада 2019 р. в Санкт-Петербурзі
помер Лев Самуїлович Клейн. Викладач Ленінградського — Петербургського университету, він читав лекції у Віденському, Західно-Берлінському, Копенгагенському, Даремському, Люблянському, Туркському, Вашингтонському університетах. В Мадриді, Кембриджі,
Оксфорді, Стокгольмі Лев Самуїлович Клейн
виступал з доповідями. У його науковому доробку понад 800 статей та більше 20 монографій з найрізноманітнішої гуманітарної проблематики.