Контролінг персоналу як ефективний механізм управління трудовим потенціалом підприємств АПК - Алекперова, Л.В. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Обґрунтована необхідність удосконалення механізму управління трудовим потенціалом АПК. Доведена доцільність запровадження контролінгу персоналу як сучасної ефективної системи управління персоналом. Акцентовано увагу на основних проблемах та етапах впровадження контролінгу персоналу на підприємствах АПК. The necessity of management mechanism improvement of AGS labour potential is grounded in article. Expedience of personnel controlling introduction as modern effective personnel control system is grounded . Attention is accented on basic problems and stages of personnel controlling introduction at the AGS enterprises.