Пам’яті Валентини Володимирівни Крапівіної (Археологія, 2013)
30 березня 2013 р. після тяжкої хвороби пішла з життя визначний український археолог-античник, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник відділу античної
археології Інституту археології НАН України,
начальник Ольвійської археологічної експедиції, науковий керівник Національного заповідника «Ольвія» Валентина Володимирівна Крапівіна.