Логістичний підхід до формування зернових кластерів - Скидан, О.В.; Глібко, О.П. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Основна мета цього дослідження полягає в поглибленні теоретичного трактування сутності кластерів, уточнення їх функцій та визначення можливостей їх застосування в агропромисловій сфері. Розглянуто один із можливих шляхів інтегрування зернозберігаючих підприємств в економічні системи нового типу – кластери. The primary purpose of this research consists in deepening of theoretical interpretation of clusters essence, clarification of their functions and possibilities determination of their application in an agroindustrial sphere. One of possible ways of enterprises integration in the economic systems of new type – clusters is considered.