Підсумки конкурсу на найкращий дипломний проект, магістерську роботу випускників ОНАХТ 2010 року (Економіка харчової промисловості, 2010)
Анотації кращих дипломних та магістерських робіт випускників, що навчалися за освітньо-кваліфікаційними рівнями: спеціаліст, магістр.