Про властивості розв'язків двопараметричної дискретної системи Вольтерра - Городній, М.Ф.; Лукаш, К.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Отримано критерiй обмеженостi або сумовностi зi степенем p розв’язкiв двопараметричної системи Вольтерра з операторними коефiцiєнтами та обмеженостi в середньому порядку p розв’язкiв її стохастичного аналога. We obtain a criterion for solutions of a two-dimensional Volterra system with operator coefficients to be bounded or p-th power summable and a criterion for solutions of a system’s stochastic analog to be bounded in the p-th order mean.