Євгену Леонардовичу Гороховському — 65! - Гопкало, О.В. (Археологія, 2017)
22 травня виповнилося 65 років Євгену Леонардовичу Гороховському — фахівцю з археології римського часу Східної Європи, речознавцю, типологу, хронологу — знавцю ювелірних виробів першої половини I тис., блискучому аналітику, людині широкої ерудиції,
талановитому журналісту, культурологу, мистецтвознавцю, врешті-решт розумній, веселій, порядній, добрій, відкритій, чесній людині.