Круглий стіл "Античність: люди і речі" - Главенчук, А.В. (Археологія, 2017)
18 травня 2017 р. в м. Одеса в межах міжнародного дня музеїв відбувся ювілейний науковий захід: «Круглий стіл «Античність: люди
і речі»», присвячений 80-річчю від дня народження археолога-античника, старший науковий співробітник Одеського археологічного музею НАН України (ОАМ НАНУ), кандидат історичних наук Наталії Михайлівни Секерської та 60-річчю розкопок античного міста
Ніконій. Круглий стіл був організований ОАМ
НАНУ, за сприяння Одеської філії Грецького
фонду культури.