До 80-річчя Олега Васильовича Сухобокова - Томашевський, А.П. (Археологія, 2017)
У 2017 р. виповнюється 80 років з дня народження Олега Васильовича Сухобокова. Співробітники відділу давньоруської та середньовічної
археології, де працював науковець, пам’ятають
свого колегу і відзначають цей ювілей.