Біорезонансна терапія: її місце у сучасній традиційній медицині - Готовський, М.; Перов, Ю. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглядаються засади і діапазон терапевтичного засто
сування біорезонансної медицини у лікуванні хроніч
них хвороб та корекції різних патологічних станів. Ана
лізується метод вегетативного резонансного тесту як
діагностичний засіб БРТ. Підкреслюється ефективність
біорезонансної терапії у реабілітації населення, що меш
кає на забруднених радіонуклідами територіях. The fundamentals and the range of therapeutic application
of bioresonance medicine in chronic disease treatment and
correction of different pathological conditions are describ
ed. The method of vegetative resonance test as a diagnostic
instrument of bioresonance therapy is analyzed. The effici
ency of bioresonance therapy in rehabilitation of population
living in radioactive nuclide polluted areas is highlighted.