До 85-річчя Сергія Дмитровича Крижицького (Археологія, 2017)
Видатному українському антикознавцю, член-кореспонденту НАН України, професору, академіку Академії архітектури України, доктору
архітектури Сергію Дмитровичу Крижицькому
11 грудня 2017 р. виповнилося 85 років.