До ювілею Анатолія Михайловича Хазанова - Симоненко, О.В. (Археологія, 2017)
2017 р. виповнюється 80 років відомому вченому, одному з провідних номадознавців світу, антропологу, етнологу і археологу, доктору історичних наук, професору Анатолію Михайловичу Хазанову. Анатолій Михайлович по праву вважається одним з найкращих фахівців з історії, економіки і соціального устрою кочовиків. Він є почесним професором антропології в Університеті Вісконсін-Медісон (США), членом Британської королівської академії, членом-кореспондентом Міжнародного інституту ЮНЕСКО з вивчення кочових цивілізацій, почесним членом Центрального Євразійського товариства.