Пам’яті Михайла Яковича Рудинського (конференція до 130-річчя від дня народження) - Супруненко, О.Б. (Археологія, 2018)
На 130-ту річницю від дня народження
М.Я. Рудинського 19—20 жовтня 2017 р. у Полтавському краєзнавчому музеї ім. Василя Кричевського та Полтавському художньому музеї (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка проходила робота чергової третьої наукової
конференції, присвяченої пам’яті Михайла
Яковича Рудинського (1887—1958).