Пам’яті Світлани Іванівни Круц - Потєхіна, І.Д. (Археологія, 2018)
10 квітня 2018 р. пішла з життя Світлана Іванівна Круц — видатний український антрополог, відома в Україні та за її межами дослідниця
у галузі історичної, етнічної і фізичної антропології. Світлана Іванівна була серед тих, хто
створював сучасну українську антропологічну
школу. Більше півстоліття вона віддала роботі
в Інституті археології НАН України, де очолювала сектор палеоантропології.