Пам’яті Аскольда Олександровича Щепінського (1926–1997). Fecit te ipsum - Кислий, О.Є. (Археологія, 2018)
Вже минуло двадцять років, як 21 травня
1997 р. не стало талановитого кримського археолога Аскольда Олександровича Щепинського. Доля посилала йому такі випробування, що не кожен зміг би витримати, піднятися
і стати відомим вченим. Багато в чому, зважаючи на часи нових випробувань, молоді вчені
могли б брати з нього приклад.