Круглий стіл "Чорнолісся верхів’їв Інгульця: цінність, проблеми, перспективи" - Могилов, О.Д. (Археологія, 2018)
1 березня 2018 р. в м. Кропивницький відбувся
Круглий стіл «Чорнолісся верхів’їв Інгульця:
цінність, проблеми, перспективи», присвячений створенню на базі лісових масивів Кіровоградської області Природного парку «Чорноліський». До роботи круглого столу долучилися біологи, географи, археологи та історики з
Кропивницького, Києва, Херсону, Чигирина