Дослідник слов'янської минувшини - Абашина, Н.С.; Пивоваров, С.В. (Археологія, 2013)
2013 р. 60-літній ювілей святкує Любомир
Павлович Михайлина — відомий український
археолог, доктор історичних наук, генеральний
директор Національного Києво-Печерського
історико-культурного заповідника.