Пам'яті Валентини Іванівни Нєпріної - Кротова, О.О. (Археологія, 2013)
Другого січня цього року після тяжкої хвороби
пішла з життя Нєпріна Валентина Іванівна —
знаний дослідник первісної археології України
(01.01.1932—02.01.2013).